X

Τρομακτική επίθεση οδηγού σε πεζή: την χτύπησε με το αυτοκίνητό του (βίντεο)

Της άλλαξε τη ζωή με τα τραύματα που της κατάφερε. Φρίκη από τη στιγμή της επίθεσης.

Ant1news

Τρομακτική επίθεση άνδρα σε επίθεση κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, με το υλικό να χρησιμοποιείται για τη δίκη του δράστη.

Ο 55χρονος φαίνεται πως χτύπησε σκόπιμα την νεαρή γυναίκα με το αυτοκίνητό του, ενώ την κόλλησε και στον τοίχο.

Του περιστατικού προηγήθηκε μεταξύ τους καβγάς, ενώ η γυναίκα υπέστη σοβαρός τραυματισμούς, χρειάστηκε δερματικές επεμβάσεις και της άφησε μόνιμο πρόβλημα υγείας.

Οι δικαστές έκριναν ότι ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, χρησιμοποίησε σκόπιμα το όχημά του ως «όπλο» κατά της γυναίκας και τον καταδίκασαν σε 12 χρόνια φυλάκιση.

Έκριναν επίσης ότι, της προκάλεσε τραυματισμούς εκ προθέσεως.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που τρέχει κατά την κοπέλα, ενώ εκείνη βάζει τα χέρια της για να προστατευτεί.

Την ίδια ώρα, περαστικοί τρέχουν να σταματήσουν το κόκκινο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αργότερα στο σπίτι του, ενώ το αυτοκίνητο του ήταν σε άλλο σημείο και σε διαφορετικό οι πινακίδες του.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η γυναίκα τον είχε χαστουκίσει, σπρώξει, του πέταξε τα γυαλιά, του τράβηξε το μπουφάν και του έκλεψε κάτι, το οποίο και ήθελε να πάρει πίσω.

Όπως είπε, επίσης, ήθελε απλώς να την τρομάξει και όχι να την χτυπήσει, ενώ δεν άκουσε τις φωνές της, ούτε κατάλαβε πως την ακούμπησε.

Σύμφωνα, πάντως, με τις εξετάσεις, τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν γνωρίζονταν ωστόσο μεταξύ τους.

Οι γιατροί πάντως, είπαν ότι τα τραύματα άλλαξαν τη ζωή της γυναίκας, που θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και να παίρνει παυσίπονα για το υπόλοιπο της ζωής της.