X

Θρήνος για τον 4χρονο που πνίγηκε σε πισίνα (εικόνες)

Τραγικό τέλος για ένα παιδάκι που έκανε διακοπές με τους γονείς του.

Ant1news

Ένα αγόρι τεσσάρων ετών από τη Βρετανία πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Τενερίφη, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τα οποία τώρα έρχονται στο φως, το παιδί έβγαλε τα μπρατσάκια του, όταν παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να φάει.

Στη συνέχεια μπήκε στην πισίνα για μπάνιο και λίγο αργότερα το είδαν με το πρόσωπο στο νερό. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο, δεν κατάφερε να τον συνεφέρει, παρά τις προσπάθειές του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος προήλθε από πνιγμό.

Η δίκη διεξήχθη απουσία των γονιών του και τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν μόνο γραπτές καταθέσεις των αστυνομικών, του ιατρικού προσωπικού και μελών της οικογένειας.

 

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, στις γραπτές τους καταθέσεις, το παιδί έπαιζε φορώντας τα μπρατσάκια του, έξω από την πισίνα. Την ώρα του φαγητού παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να φάει φορώντας τα και τα έβγαλε. Λίγο αργότερα πήγε στην πισίνα με άλλα παιδιά και αμέσως μετά ακούστηκε ένα από αυτά να τον φωνάζει.

Ο θάνατος του παιδιού θεωρήθηκε δυστύχημα.

 

Η οικογένειά του και κυρίως οι παππούδες του, έχουν ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης για την αναγκαιότητα τα παιδιά να μάθουν κολύμπι από πολύ μικρή ηλικία. Όπως φαίνεται, ο μικρός που χάθηκε δεν ήξερε.