X

ΕΛΚ: Να μην σταθεί εμπόδιο ο Πρωθυπουργός Τσίπρας

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό Τσίπρα να μην σταθεί εμπόδιο στην παροχή βοήθειας προς του Έλληνες πολίτες», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΛΚ.

Ant1news



Να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και να μην αποτελέσει εμπόδιο στην παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα κάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, μετά το πέρας της Συνόδου του στις Βρυξέλλες.

«Καλούμε τη νέα ελληνική κυβέρνηση να μη θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκειας της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες που έγιναν από τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο μέσω μονομερούς συμπεριφοράς. Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις που έγιναν από την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση. Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα. Καλούμε τον Πρωθυπουργό Τσίπρα να μην σταθεί εμπόδιο στην παροχή βοήθειας προς του Έλληνες πολίτες», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γιοζέφ Ντολ, όπως αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν του ΕΛΚ.

«Στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, γι' αυτό είμαι εδώ», επισήμανε νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.