X

Στην Αθήνα ο Phil Collins

Ο Phil Collins θα πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 1η Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας, First Final Farewell Tour.

Ant1news

Έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει σύντομα το ελληνικό κοινό. Ο Phil Collins θα πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 1η Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας, First Final Farewell Tour, που έχει ξεκινήσει από πέρυσι και σκοπεύει να ολοκληρώσει το 2006.

O πολυτάλαντος Collins αποτέλεσε μοναδική φυσιογνωμία στον χώρο της showbiz, καθώς με μία μη χαρισματική εμφάνιση και έχοντας συμπληρώσει τα 30 του χρόνια, κατάφερε να ξεκινήσει την καριέρα του τη δεκαετία του 80 και με το πρώτο του single "In the air tonight", να σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts.

Ο κλασικός πλέον αστέρας έχει ακολουθήσει μία πορεία, που πολλοί θα ζήλευαν, όχι μόνο στη μουσική σκηνή, αλλά και σε θέατρο και κινηματογράφο. Με την απίστευτη ερμηνεία του και την πολυδιάστατη καλλιτεχνική του φύση έχει κατορθώσει να δημιουργήσει πολλά hits μέσα από τα δεκάδες άλμπουμ του και να μένει πάντοτε επίκαιρος και σύγχρονος.

Στην πολυαναμενόμενη συναυλία του ο Collins θα ερμηνεύσει διαχρονικές επιτυχίες όπως τα "In the air tonight", "You cant hurry love", "Against all odds", "Easy lover", αλλά και κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του "Τestify", που περιέχει το γνωστό single "Cant stop loving you".

Μαζί με τον πασίγνωστο καλλιτέχνη θα εμφανιστούν ακόμη πέντε τραγουδιστές, οι: Amy Keys, Lamont Vanhook, Lynne Fidmont-Lindsey, Connie Jackson-Comegys και Bill Cantos.