X

Έλαμψε το αστέρι του Λεωνίδα

Το Fame Story 4 έριξε την αυλαία του, ανακηρύσσοντας νικητή της Μουσικής Ακαδημίας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού τον Λεωνίδα Μπαλάφα.

Ant1news

Το Fame Story 4 έριξε την Τετάρτη το βράδυ την αυλαία του, ανακηρύσσοντας νικητή της Μουσικής Ακαδημίας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού τον Λεωνίδα Μπαλάφα.

Η εντυπωσιακή βραδιά του τελικού έκρυβε πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα στις οποίες και η μεταμόρφωση της οικοδέσποινας του Fame Story, Σοφίας Αλιμπέρτη, από τον Τάκη Κουβατσέα, αλλά και οι ερμηνείες νέων αλλά και παλιών επιτυχιών από δυο σπουδαστές παλαιότερων Fame Story, τον Κώστα Καραφώτη και τον Γιώργο Λιανό.

Στο τέλος της βραδιάς, και αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν τα τραγούδια που είχαν επιλέξει, μπροστά στο πολυπληθές κοινό που βρισκόταν στο στούντιο και τους χειροκροτούσε, η ώρα της αλήθειας έφθασε για τους επτά φιναλίστ.

Βάσει της προτίμησης του κοινού, το οποίο με την ψήφο ανέδειξε τον νικητή, εκείνος που κέρδισε 200,000 ευρώ αλλά και ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven, ήταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ενώ δεύτερη ήλθε η Βασιλική Καπάκου. Τρίτη στην προτίμηση του κοινού ήλθε η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, ενώ τέταρτη νικήτρια της μουσικής Ακαδημίας αναδείχθηκε η Χριστίνα Κολέτσα.

Ο Στάθης Ραφτόπουλος ήταν ο πέμπτος κατά σειρά νικητής του Fame Story, ενώ την έκτη και την έβδομη θέση κατέκτησαν η Μαρία Ιακώβου και η Μαριάννα Γερασιμίδου αντίστοιχα.

Επί σκηνής για την απονομή του πρώτου βραβείου στο μεγάλο νικητή βρέθηκε και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας Heaven, Όλγα Παυλάτου.

Όταν ο Λεωνίδας άκουσε το όνομα του από τα χείλη της Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία ανακοίνωσε ότι ήταν ο νικητής του Fame Story 4, ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν και φυσικά στον κόσμο που τον ανέδειξε νικητή και τον αγκάλιασε με την αγάπη του.