X

«Δράση» το νέο πολιτικό κόμμα

Την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία «Δράση» ανακοίνωσαν ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και ο κ. Γιάννης Μπουτάρης. Το νέο κόμμα αναμένεται να διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης δεν είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία για την εξουσία. Σύμφωνα με τους ιδρυτές της νέας πολιτικής πρότασης, η «Δράση» έχει στόχο να στηρίξει το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές, καθώς, όπως εκτιμούν πολύ δύσκολα θα υπάρξει αυτοδυναμία.

Ant1news

Την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία «Δράση» ανακοίνωσαν ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και ο κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Το νέο κόμμα αναμένεται να διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης δεν είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία για την εξουσία.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της νέας πολιτικής πρότασης, η «Δράση» έχει στόχο να στηρίξει το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές, καθώς, όπως εκτιμούν πολύ δύσκολα θα υπάρξει αυτοδυναμία.