X

Ο Γιαν Φαμπρ με δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής

Ο διάσημος Βέλγος εικαστικός, περφόμερ, σκηνοθέτης και χορογράφος Γιαν Φαμπρ και η ομάδα του Troubleyn Ensemble, παρουσιάζουν Τετάρτη και Πέμπτη (20.00 μ.μ)  στο Μέγαρο Μουσικής την τετράωρη παράσταση «Η Δύναμη της θεατρικής τρέλας» και το οκτάωρο έργο «Αυτό είναι θέατρο όπως ελπίζαμε και όπως θα περιμέναμε να είναι» την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας.

Ant1news

Έργα-κλειδιά στην ιστορία του σύγχρονου θεάτρου και χορού και σημεία αναφοράς της «εισβολής» του Φαμπρ στον θεατρικό χώρο με την performance art -πραγματική δράση, σε πραγματικό χρόνο- και της δημιουργίας του μετα-δραματικού θεάτρου.

Γνωστός ανατροπέας και διαμορφωτής και των σκηνικών τεχνών, ο Φαμπρ επανήλθε, τριάντα σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση των έργων, που έγραψε και σκηνοθέτησε σε ηλικία μεταξύ 24 και 26 ετών. Ο διάσημος Βέλγος εικαστικός, περφόμερ, σκηνοθέτης και χορογράφος και η ομάδα του Troubleyn Ensemble, παρουσιάζουν στο Μέγαρο Μουσικής και τα δύο έργα δωρεάν, ως προσφορά συμπαράστασης στην Ελλάδα.

Η τετράωρη παράσταση «Η Δύναμη της θεατρικής τρέλας» παρουσιάστηκε την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου (20.00 μ.μ), ενώ το οκτάωρο έργο «Αυτό είναι θέατρο όπως ελπίζαμε και όπως θα περιμέναμε να είναι» θα παρουσιαστεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας (17.00 μ.μ.). Η παραγωγή πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ιστορικού τέχνης Κατερίνας Κοσκινά.