X

Συνάντηση Χατζηδάκη-Μοσχοβισί την Πέμπτη

Διήμερο σημαντικών επαφών με ομολόγους του και αξιωματούχους της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ, θα έχει στο Παρίσι, όπου θα βρίσκεται την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Ant1news

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κωστής Χατζηδάκης θα συμμετάσχει σε συνέδριο με θέμα «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής βιομηχανίας σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία», που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Γάλλου Υπουργού Παραγωγικής Ανάκαμψης, Arnaud Montebourg.

Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος υπουργοί και εκπρόσωποι κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα, Antonio Tajani.

Του συνεδρίου θα προηγηθεί γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και οι υπουργοί εκπρόσωποι των κρατών μελών.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Υπουργός Ανάπτυξης θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ, Pier Carlo Padoan, ενώ για το πρωί της Πέμπτης έχει οριστεί το ραντεβού του με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσχοβισί.