X

Νύχτα «τρόμου» στο κάστρο του κόμη Δράκουλα

Αμερικανοί και Σέρβοι τουρίστες επέλεξαν να περάσουν τη νύχτα του Halloween  διανυκτερεύoντας στο κάστρο του κόμη Δράκουλα στην Τιχτούτα Πας, στη βόρεια Ρουμανία.

Ant1news

 

Οι οικοδεσπότες έχουν ήδη κάνει τις προετοιμασίες για διανυκτέρευση σε σκηνές γύρω από τη φωτιά, για τη συνάντηση με το Βαμπίρ - Κόμη Δράκουλα και για ένα ολονύχτιο πάρτι, τη νύχτα του Halloween.

Οι φανατικοί θαυμαστές της ομώνυμης νουβέλας του συγγραφέα του τρόμου, Μπραμ Στόκερ θα δοκιμάσουν το ελιξίριο της αιώνιας ζωής, νεότητας και ομορφιάς, θα ταξιδέψουν μέσα στο τούνελ του τρόμου, θα εξαγνιστούν κοντά στην τεράστια φωτιά, και θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το πνεύμα του Κόμη Δράκουλα, τα μεσάνυχτα.

Φυσικά θα φάνε, θα πιουν, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν έως τα ξημερώματα, δήλωσε η διοργανώτρια της βραδιάς, Άνα Μαρία Μούσκαρ.

Το μενού της νύχτας Halloween σέβεται την παράδοση και περιλαμβάνει εξαιρετικά εδέσματα από την Τρανσυλβανία, μπρουσκέτες, ποικιλία από ψητά κρέατα, κόκκινο κρασί και για επιδόρπιο το φρούτο του πειρασμού, το μήλο.

Το Κάστρο του Δράκουλα στην Τιχούτα Πας βρίσκεται σε υψόμετρο 1.116 μέτρων στην οροσειρά Μπαργκάου.