X

Έμεινε γυμνόστηθη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

"Έκανα ότι μου είπαν", δήλωσε η 50χρονη που έμεινε γυμνόστηθη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ τον περασμένο Δεκέμβριο, για να περάσει από έλεγχο.

Ant1news



Σε περιπέτειες μπήκαν μία 50χρονη και μία 48χρονη όταν άρχισαν να γδύνονται στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ τον περασμένο Δεκέμβριο προκειμένου να περάσουν από έλεγχο.

Όταν ένας φρουρός ασφαλείας τους ζήτησε να βγάλουν τα ρούχα τους για να περάσουν από το μηχάνημα, αντέδρασαν λίγο υπερβολικά στην εντολή του και άρχισαν να γδύνονται επί τόπου.

Η 50χρονη πριν προλάβουν να την σταματήσουν είχε ήδη πετάξει το σουτιέν της και είχε μείνει γυμνόστηθη με σηκωμένα τα χέρια μπροστά στους ελεγκτές, ενώ η 48χρονη σταμάτησε αφού έβγαλε την μπλούζα της.

Όπως αναφέρει η "Dailymail", κατά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, αυτή την εβδομάδα, κατηγορούμενη ότι προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο, η 50χρονη, που είχε συλληφθεί στη συνέχεια μαζί με την 48χρονη για προσβολή της δημοσίας αιδούς, επέμεινε ότι ο άνδρας ασφαλείας της έδωσε σαφή εντολή να βγάλει όλα της τα ρούχα, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά από την πλευρά του ο υπάλληλος του αεροδρομίου.

«Εννοείς μόνο το σακάκι;», του είπα, αλλά έλεγε «όλα, όλα», υποστήριξε η 50χρονη, αποδίδοντας το συμβάν στην φτωχή γνώση της αγγλικής γλώσσας από τον φρουρό. Το δικαστήριο πάντως την έκρινε ένοχη και της επέβαλε χρηματικό πρόστιμο, όπως και της 48χρονης, η οποία αν και αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, στη συνέχεια δήλωσε ένοχη.