X

Ρωμαϊκά... όργια οδηγούν τη Ρόμα

Τρελαίνει κόσμο το ρεκόρ της Ρόμα με το δέκα στα δέκα στο ξεκίνημα του Καμπιονάτο. Η ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη έγινε η πρώτη στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, με το μυστικό της επιτυχίας να μη βρίσκεται όμως στον αγωνιστικό χώρο.

Ant1news

του Δημοσθένη Γεωργακόπουλου

Ποια είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τη δεύτερη εφηβεία, που διανύει ο μεγάλος αρχηγός Φραντσέσκο Τότι; Μα φυσικά η σύζυγός του, Ιλάρυ Μπλάζι, η οποία έχει βρει τον τρόπο να ανανεώνει το 37χρονο σούπερ σταρ. Για δείτε ποιας... εστίας ''σκίζει τα δίχτυα'' ο καπιτάνο των Ρωμαίων.

Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους παίκτες της Ρόμα, που δεν έχουν για γυναίκα την Ιλάρυ Μπλάζι; Γι'αυτούς το λόγο παίρνει η γνωστή οπαδός της ομάδας, Σαμπρίνα Φερίλι, η οποία κάνει ότι περνάει από το κορμί (από φωνή... κορμάρα που λέμε) για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.

Το 2001 η καυτή Σαμπρίνα είχε βγει... από τα ρούχα της, λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη Ρόμα. Μήπως και φέτος έχει υποσχεθεί κάτι αντίστοιχο και αναστενάξει ξανά η Πιάτσα Ντι Σπάνια και η Φοντάνα Ντι Τρέβι;