X

Διασωληνωμένος στην Εντατική ο τραυματίας του χθεσινού χτυπήματος

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεννηματάς βρίσκεται ο τραυματίας της επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο.

Ant1news

Πρόκειται για τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς έφερε κάκωση σπλήνας, ρήξη διαφράγματος, ενδοπνευμονική αιμορραγία και τραυματισμό στο στομάχι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βλάβες αποκαταστάθηκαν και ο 29χρονος βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Σύμφωνα με νεότερο δελτίο που εξέδωσε το νοσοκομείο, μετά την επίσκεψη των χειρουργών στον ασθενή δεν κρίνεται απαραίτητη οποιαδήποτε άλλη χειρουργική παρέμβαση. Το νοσοκομείο εξακολουθεί να χαρακτηρίζει κρίσιμη την κατάστασή του και θα επανέλθει με νεότερο ιατρικό δελτιο, εφόσον υπάρχει αξιοσημείωτη μεταβολή.

Η μητέρα του νεαρού μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους γιατρούς και αποκάλυψε ότι λίγο μετά τον τραυματισμό του μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του, την οποία ενημέρωσε για την κατάστασή του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμα νεαροί, ο 27χρονος Γιώργος Φουντούλης και ο 22χρονος Μάνος Καπελώνης, έπεσαν νεκροί από τα πυρά των δραστών της τυφλής βίας στο Νέο Ηράκλειο.