X

Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας του Γέροντα

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά την επίθεση που δέχθηκε στο Νέο Ηράκλειο.

Ant1news

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, η πίεσή του ανεβαίνει, η καρδιακή του λειτουργία ενδυναμώνεται, ενώ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγεία του.

Οι γιατροί έχουν ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια σταδιακής αποσωλήνωσης του Αλέξανδρου Γέροντα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη. Μάλιστα, ενδέχεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη να αρχίσει ο ασθενής να δέχεται φαγητό από το στόμα.

Αυτό που φοβούνται πλέον οι γιατροί είναι οι μετατραυματικές λοιμώξεις, η πιθανότητα δηλαδή να γίνει μια επιμόλυνση του οργανισμού με κάποιο μικρόβιο που θα περάσει στο αίμα και θα προκαλέσει στον Αλέξανδρο υψηλό πυρετό. Σε κάθε περίπτωση ο οργανισμός του Αλέξανδρου, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες του, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει μέχρι στιγμής.

Η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα συγκλόνισε με όσα είπε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ευχήθηκε να βγει γρήγορα ο γιός της από τη μηχανική υποστήριξη και ζήτησε ομοψυχία και ενότητα.

Ο γιατρός του Αλέξανδρου μιλάει για ένα θαύμα, καθώς η σφαίρα πέρασε δίπλα από την καρδιά. Τονίζει επίσης ότι όσο είχε τις αισθήσεις του, αναζητούσε τον μικρό του γιό. Κάτι που ίσως του έδωσε δύναμη.