X

«Να ενώσουν τις φωνές τους» με τους γονείς του Φύσσα καλεί ο πατέρας του Αλέξανδρου

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Γέροντα καλεί τους γονείς του Παύλου Φύσσα να ενώσουν τις φωνές τους, προκειμένου να σταματήσει ο κύκλος αίματος.

Ant1news



Έκκληση να σταματήσει ο κύκλος του αίματος  απηύθυνε ο πατέρας του Αλέξανδρου Γέροντα, του 29χρονου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την εν ψυχρώ επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.  

Ο Ροβέρτος Γέροντας, σε δηλώσεις του, κάλεσε τους γονείς του Παύλου Φύσσα «να ενώσουν τις φωνές τους», τονίζοντας ότι ο Παύλος δεν έφταιξε σε τίποτα, ενώ χαρακτήρισε τον δολοφόνο του Γ. Ρουπακιά τρελό.

Όπως είπε ο πατέρας του Αλέξανδρου, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχε εκφράσει τις ανησυχίες του στον γιό του για το ενδεχόμενο αντιποίνων και του έλεγε να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης.

Ο Ροβέρτος Γέροντας είπε ότι ο γιος του ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, όχι όμως ιδιαίτερα ενεργό, προσφέροντας κυρίως εθελοντική εργασία, περιφρουρώντας τα γραφεία της Χρυσής Αυγής .

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Γέροντας, παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς , με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σταθερή.

Την ίδια ώρα, σε επίπεδο ερευνών, νέα ευρήματα και μαρτυρίες ελέγχονται προσεκτικά από τους ειδικούς της Αντιτρομοκρατικής, που προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ του φονικού χτυπήματος, ανατρέχοντας σε επιθέσεις του παρελθόντος με παρόμοια χαρακτηριστικά.