X

Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το Ραδιομέγαρο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Ολονύκτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο, η κεντρική πύλη του οποίου φρουρείται από την αστυνομία.

Ant1news



Κλειστή και φρουρούμενη από δυνάμεις της Αστυνομίας εξακολουθεί να είναι η κεντρική πύλη του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή μετά την αστυνομική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Εργαζόμενοι και απλός κόσμος πραγματοποίησαν ολονύκτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, πολλά εργατικά σωματεία και εκπρόσωποι από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους και τονίζοντας ότι δεν θα περάσει η κίνηση της κυβέρνησης.

Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το κτίριο της Λεωφόρου Μεσογείων, για όσο αντέξουν, είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κάτι που φάνηκε και από το δελτίο ειδήσεων που μετέδωσαν χθες βράδυ μπροστά από την είσοδο του Ραδιομεγάρου.

Στις 9 το βράδυ η Αγλαΐα Κυρίτση πήρε θέση στο «στούντιο» που έστησαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και εκφώνησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως συνέβαινε κάθε ημέρα τους τελευταίους πέντε μήνες, από τις 11 Ιουνίου που έπεσε το σήμα της κρατικής της ΕΡΤ.

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να μαζευτούν σήμερα το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο μετά την πληροφορία που είχαν ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους της Δημόσιας Τηλεόρασης πήραν εντολή να ανέβουν το πρωί εκεί.

Από την πλευρά της η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στα Προπύλαια.