X

Οι online γνωριμίες αντικαθιστούν τα συνοικέσια

Ο γρήγορος τρόπος ζωής δεν μας δίνει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά μην απογοητεύεσαι γιατί ο έρωτας μπορεί να «κρύβεται» για σένα στο διαδίκτυο!

Ant1news


Μπορεί το internet  να αλλάξει τη… δυναμική στις ερωτικές γνωριμίες; Φαίνεται πως το έχει ήδη κάνει, καθώς ο… Θεός του έρωτα ρίχνει πλέον τα βέλη του… διαδικτυακά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με έρευνες, τα βέλη του φτερωτού Θεού βρίσκουν για τα καλά το στόχο τους στα διαδικτυακά ζευγάρια, και σχέσεις και γάμοι που προκύπτουν από online γνωριμίες είναι πιο ευτυχισμένοι σε σύγκριση με αυτούς που προκύπτουν με πιο… παραδοσιακούς τρόπους.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δε, κάθε άλλο παρά ευνοεί τις τυχαίες γνωριμίες, ενώ και τα "συνοικέσια" των φίλων δεν φαίνεται να… αποδίδουν, καθώς στην πορεία ανακαλύπτεις πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είστε και πόσο μακριά είναι ο "υποψήφιος" από τα δικά σου ενδιαφέροντα!

Γι αυτό το διαδίκτυο, μπορεί να αποδειχθεί ο πιο πιστός σου σύμμαχος στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, αρκεί βέβαια να το χρησιμοποιήσεις σωστά και με ασφάλεια. Μπες σε μία από τις ιστοσελίδες για online γνωριμίες, δημιούργησε το προφίλ σου, δες τα προφίλ άλλων μελών, κι επέλεξε με ποιόν θέλεις να επικοινωνήσεις μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, live chat & video chat.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και έρευνες για τις online γνωριμίες που έχουν γίνει παγκοσμίως, σύμφωνα με τις οποίες τα ζευγάρια που ξεκίνησαν στο διαδίκτυο τη γνωριμία τους, αν παντρευτούν, έχουν (κατά δήλωσή τους) κατά μέσο όρο πιο μακρόχρονους και ικανοποιητικούς γάμους.

Μεταφράζοντας τα ευρήματα των ερευνών για online γνωριμίες σε αριθμούς, χωρισμοί και διαζύγια αναφέρθηκαν σε ποσοστό περίπου 6% μεταξύ όσων γνωρίστηκαν online, έναντι 7,5% όσων γνωρίστηκαν παραδοσιακά, ενώ οι παντρεμένοι που γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, αναφέρουν μέσο όρο ικανοποίησης 5,64 από το γάμο τους, έναντι 5,48% των παντρεμένων που γνωρίστηκαν offline (σε μια κλίμακα από το 1 έως το 7). Σε κάθε περίπτωση, οι διαφορές μεταξύ online και παραδοσιακών γνωριμιών είναι μάλλον οριακές.