X

Τρέλα στην πρεμιέρα του PlayStation 4!

Η Sony παρουσίασε την πολυαναμενόμενη νέα κονσόλα PlayStation 4 και στις Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησε… μεταμεσονύχτια τρέλα.

Ant1news



Ο ιαπωνικός τεχνολογικός κολοσσός πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του νέου PlayStation 4 σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες φανατικοί οπαδοί στήθηκαν για ώρες στις ουρές για να αποκτήσουν τη νέα κονσόλα που η Sony χαρακτηρίζει ως την πιο ισχυρή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

Μερικοί από τους εκστασιασμένους φαν, που αψήφησαν το κρύο, ανέφεραν ότι περίμεναν ακόμη και 10 ώρες στην ουρά, όμως κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένοι εμφανίστηκαν, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για το προϊόν.

Το PS4 έρχεται με βελτιωμένα γραφικά για ρεαλιστικά εφέ, επεξεργαστές που επιτρέπουν μεγαλύτερη ταχύτητα και με πληθώρα αποκλειστικών βιντεοπαιχνιδιών. Επίσης διαθέτει καλύτερο streaming για online gaming ενώ είναι εφικτή η σύνδεση με τα social media ώστε οι χρήστες να μπορούν να μοιραστούν βίντεο και εικόνες με τους φίλους τους. Είναι εξοπλισμένο με ένα σκληρό δίσκο 500GB και 8GB μνήμης.

Το PS4 κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στην τιμή των 399 δολαρίων. Μετά την κυκλοφορία του στην Βόρεια Αμερική θα αρχίσει να πωλείται σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Νότιας Αμερικής από τις 29 Νοεμβρίου και μετά. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Φεβρουάριο.