X

Ξέσπασε η Πενέλοπε Κρουζ για το άκρως αισθησιακό βίντεο με την κολεξιόν εσωρούχων

«Δεν είναι ερωτικού περιεχομένου για να έχει ειδική σήμανση», διαμαρτύρεται η ισπανίδα ηθοποιός, που έκανε τη σκηνοθεσία του επίμαχου βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η εκρηκτική Ιρίνα Σάικ.

Ant1news

Το διαφημιστικό βίντεο με τη νέα κολεξιόν εσωρούχων της Agent Provocateur λογοκρίθηκε από το YouTube ως «ερωτικό περιεχόμενο».

Αν και πέρασαν περίπου τρεις μήνες από τότε, η ισπανίδα σταρ εξακολουθεί να το φέρει βαρέως και σε συνέντευξη της στην αυστραλιανή εφημερίδα «Sydney Morning Herald» εξέφρασε το παράπονο της. «Φαίνομαι σαν να είμαι κάποια ανώμαλη που θέλει να προκαλέσει», είπε η διάσημη ηθοποιός, προσθέτοντας: «Έκανα ένσταση στην ειδική σήμανση που έβαλε το YouTube, όπως και ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να το παρακολουθήσουν ολόκληρο».

Πρωταγωνίστρια στο διαφημιστικό βίντεο είναι η πανέμορφη ρωσίδα Ιρίνα Σάικ, σύντροφος του πορτογάλου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Το διάσημο τοπ-μόντελ φόρεσε τη χειμερινή κολεξιόν εσωρούχων των αδελφών Κρουζ, εξάπτοντας την ανδρική φαντασία.