X

Οι Monty Python ξανά μαζί για μία και μοναδική παράσταση

«Λίγη κωμωδία, πολύ πάθος, μουσική και μια μικρή δόση από αρχαίο σεξ» μας υπόσχονται οι θρυλικοί Monty Python για την παράσταση που θα ανεβάσουν τον Ιούλιο στο Λονδίνο.

Ant1news

Τα εναπομείναντα μέλη του κωμικού γκρουπ Monty Python ανακοίνωσαν πως θα επανενωθούν για μία και μοναδική μουσική παράσταση στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου. Θα είναι η πρώτη φορά που θα ξαναβρεθούν επί σκηνής μετά από 33 χρόνια.

Σε μία σπαρταριστή συνέντευξη Τύπου, ο Τζον Κλιζ, ο Μάικλ Πάλιν, ο Έρικ Άιντλ, ο Τέρι Τζόουνς και ο Τέρι Γκίλιαμ μας έδωσαν μία πρόγευση του τι μπορούμε να περιμένουμε από τους γερόλυκους της κωμωδίας.

«Απλώς σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να προσπαθήσουμε να δούμε εάν είμαστε ακόμη αστείοι και στόχος μας είναι να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να γεμίσουμε την O2 Arena του Λονδίνου», είπε ο Έρικ Άιντλ. Παρά το γεγονός ότι όλοι τους είναι άνω από 70 ετών, θεωρείται βέβαιο πως τα εισιτήρια για την παράσταση της 1ης Ιουλίου θα εξαντληθούν. Άλλωστε η υπόσχεση που έδωσαν είναι… ελκυστική: «Μπορείτε να περιμένετε λίγη κωμωδία, πολύ πάθος, μουσική και μια μικρή δόση από αρχαίο σεξ».

Ο Τζον Κλιζ τόνισε από την πλευρά του ότι τα εισιτήρια θα κοστίζουν μόλις 300 λίρες λιγότερο από εκείνα των Rolling Stones και θα κυμαίνονται από 27 έως 95 λίρες.

Οι εναπομείναντες Monty Python δεν ξέχασαν και τον Γκρέιαμ Τσάπμαν, εκ των ιδρυτικών μελών του γκρουπ, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 48 ετών. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί», δήλωσε ο Έρικ Άιντλ.