X

Μαζωνάκης: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Νότη Σφακιανάκη»

Την κόντρα της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη σχολίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ant1news

Το θέμα που έχει ανάψει φωτιές στο καλλιτεχνικό στερέωμα τις τελευταίες ημέρες-την κόντρα  Σφακιανάκη-Βανδή-κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, που ήταν καλεσμένος του Γιώργου και της Φαίης στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αν και αρχικά δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση, λέγοντας ότι είναι κάτι που αφορά τον Νότη Σφακιανάκη και τη Δέσποινα Βανδή, στη συνέχεια σημείωσε ότι ο ίδιος δεν κατανοεί «γιατί ξαφνικά πιάνει μια μανία τους καλλιτέχνες να θέλουν να γίνουν κομματάρχες», ενώ πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει «που ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλο και κανείς δεν λέει στην Ελλάδα “φταίω και εγώ”. Αντί να ενωθούμε, να κάνουμε ένα ξεκίνημα για να μπορέσει να αλλάξει αυτό το πράγμα, ο ένας τα ρίχνει στον άλλο».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης δέχθηκε «ασφυκτικό πρέσινγκ» από το ζευγάρι των παρουσιαστών για το αν θα συνεργαζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη, μετά τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφού τόνισε ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί άψογα με τον Νότη Σφακιανάκη, είπε: «μετά από αυτή τη δήλωση για τη Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω… προφανώς δεν θα δούλευα μαζί του».

Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι ο Νότης Σφακιανάκης κάνει συχνά προκλητικές δηλώσεις, είπε ότι σε αυτό απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο ίδιος ο Νότης.

Μιλώντας γενικά για τον καλλιτεχνικό κόσμο, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκαθάρισε ότι «σαφώς πρέπει οι καλλιτέχνες να έχουν άποψη, αλλά εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα σύρω τον λαό κάπου. Στο παρελθόν μπορεί οι καλλιτέχνες να επηρέαζαν, αλλά τώρα είναι άλλες εποχές».