X

«Εξαφανίστηκαν» σε 43,5 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια για τους Μonty Python

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πώληση των εισιτηρίων για την επανεμφάνιση των θρυλικών Monty Python στο Λονδίνο.

Ant1news


Οι Monty Python -Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν-, ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στη σκηνή την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους.

Στο πρόγραμμά τους υπήρχε μία και μοναδική παράσταση την 1η Ιουλίου στην αίθουσα O2 Arena χωρητικότητας 20.000 ατόμων, αλλά «αναγκάσθηκαν» να προσθέσουν άλλες 4 για να ικανοποιήσουν το κοινό τους.

«Τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση πωλήθηκαν μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα. Εκείνα για τέσσερις ακόμη παραστάσεις (2 με 5 Ιουλίου) εξαντλήθηκαν άμεσα», δήλωσε εκπρόσωπος των Monty Python στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Εισιτήρια αξίας κάτω των 100 στερλινών μεταπωλούνταν σε ιστοσελίδες έναντι 1.600 στερλινών (1.900 ευρώ) μέσα σε 15 λεπτά από την έναρξη των πωλήσεων.

Οι Monty Python έγιναν γνωστοί με την τηλεοπτική σειρά «Το ιπτάμενο τσίρκο», που μεταδιδόταν από το BBC από το 1969 ως το 1974. Πρωταγωνίστησαν και σε αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης» το 1975 και «Ένας Προφήτης... Μα τι Προφήτης!», το 1979.