X

Διπλασίασαν τις εμφανίσεις τους οι Monty Python

Δέκα παραστάσεις αντί για πέντε θα δώσουν οι θρυλικοί Monty Python στην O2 Arena τον Ιούλιο του 2014.

Ant1news



Πέντε επιπλέον παραστάσεις ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν οι Monty Python, διπλασιάζοντας τις εμφανίσεις τους στην O2 Arena. Με αυτές ανέβασαν σε 10 τον συνολικό αριθμό των παραστάσεων τους για τον Ιούλιο του 2014.

Η επανένωση τους, τριάντα χρόνια μετά την τελευταία τους παραγωγή με τίτλο Monty Python's  «The Meaning of Life», (Το νόημα της ζωής), έτυχε μεγάλης αποδοχής από το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει από κοντά τον ερχόμενο Ιούλιο.

Οι 70ρηδες, γνωστοί και ως «βασιλιάδες του παραλόγου», Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ , Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν, αρχικά σχεδίαζαν να δώσουν μονάχα μία παράσταση την 1η Ιουλίου στην χωρητικότητας 20.000 ατόμων O2 Arena.

Το γεγονός, όμως, ότι το κοινό εξάντλησε μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια της παράστασης, τους ώθησε να ανακοινώσουν σε πρώτη φάση ότι θα υπάρξουν άλλες τέσσερις παραστάσεις στις 2, 3, 4 και 5 Ιουλίου, οι οποίες έχουν ήδη σημειώσει ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων.

Ακολούθως, την Τετάρτη, η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι προσθέτει πέντε νέες παραστάσεις για το διάστημα από 15 έως 20  Ιουλίου όπου θα παρουσιαστεί το έργο «One Down, Five to Go».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε επιπλέον ημερομηνίες», είπε ο Τζον Κλιζ, ο οποίος αφού αποκάλεσε ανόητη την ιδέα της επανένωσης της ομάδας, αστειευόμενος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν το κοινό να επιθυμεί να δει τόσες φορές μια ομάδα ηλικιωμένων ανθρώπων. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 33 έως 113 ευρώ και οι Monty Python εκτιμάται ότι προσελκύσουν κοινό 200.000 θεατών. Οι ίδιοι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να δώσουν παραστάσεις και αλλού στη Βρετανία εκτός από το Λονδίνο, ενώ από τις εμφανίσεις τους θα λείπει βέβαια ο Γκράχαμ Τσάπμαν, ο οποίος απεβίωσε το 1989 σε ηλικία 48 ετών.