X

Το νέο παλάτι των Μπέκαμ στο Λονδίνο

Η αγορά της πολυτελούς έπαυλης στην ακριβότερη συνοικία του Λονδίνου κόστισε στο ζεύγος Μπέκαμ περισσότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ.

Ant1news

«Beckingham Palace» αποκαλείται η νέα έπαυλη της οικογένειας Μπέκαμ, με το λογοπαίγνιο να παραπέμπει στα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Το ιστορικό κτίριο βρίσκεται στο Kensington, την ακριβότερη συνοικία του Λονδίνου, και η πρόσοψη του παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 150 χρόνια. Φυσικά, το ζεύγος Μπέκαμ δε θα μπορούσε να μη βάλει τη δική του «πινελιά» και ξόδεψε άλλα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανακαίνιση και τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Οκτώ κρεβατοκάμαρες και επτά μπάνια έχει, μεταξύ άλλων, η έπαυλη συνολικού εμβαδού 836 τ.μ., η οποία θα περιλαμβάνει ακόμη έναν εσωτερικό καταρράκτη, δωμάτιο ψυχαγωγίας για τα παιδιά (τον 14χρονο Μπρούκλιν, τον 11χρονο Ρομέο, τον 8χρονο Κρουζ και τη 2 ετών Χάρπερ), αίθουσες make-up και μανικούρ για τη Βικτόρια, γυμναστήριο για τον Ντέιβιντ και πολλά άλλα κομφόρ.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Μπέκαμ παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «The Class of ’92», η οποία είναι αφιερωμένη στη «χρυσή γενιά» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είναι πολύ συγκινητικό να φέρνεις στο μυαλό όλες αυτές τις αναμνήσεις», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πρόσφατα είχε αποκαλύψει το καψόνι που του έκαναν οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ.

Παρόντες στην πρεμιέρα της ταινίας, σε κεντρικό κινηματογράφο του Λονδίνου, ήταν και οι πρώην άσοι της Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς Γκάρι Νέβιλ, Φιλ Νέβιλ και Νίκι Μπατ.