X

Κινδύνευσαν γιαγιά και παιδάκι από πυρκαγιά στο σπίτι τους

Συγκλόνισε ο απεγνωσμένος πατέρας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1». Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα η γιαγιά και το αγοράκι.

Ant1news

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μία ηλικιωμένη γυναίκα και ο εγγονός της, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορδελιού της Θεσσαλονίκης. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν και απεγκλώβισαν τη γιαγιά και το 5χρονο αγοράκι και μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα.

Συγκλονιστικός ήταν ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» με το Γιώργο Παπαδάκη, αφηγήθηκε το δράμα που βιώνει η οικογένεια. Η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα, επειδή δεν είχε πληρώσει το λογαριασμό εδώ και 7 μήνες. Άναβαν κεριά για να βλέπουν και πάγωναν από το κρύο…

Ο δήμαρχος του Κορδελιού πληροφορήθηκε το περιστατικό από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μετέβη στην περιοχή για να διαπιστώσει την έκταση της καταστροφής.

Δραματικές εικόνες εκτυλίχθηκαν, όμως, όταν κλιμάκιο των κοινωνικών υπηρεσιών έφθασε στο σημείο. Ο πατέρας, σε κατάσταση απόγνωσης, έβγαλε ένα μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν γείτονες για να μην κάνει κακό.