X

Περιοδεία των Rolling Stones σε Ασία και Αυστραλία

Οι γερόλυκοι της ροκ ετοιμάζονται για άλλη μία περιοδεία, κατακτώντας αυτήν τη φορά την Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ant1news

Δεν το βάζουν κάτω οι Rolling Stones, ακόμη και στα 70 τους… Ο Μικ Τζάγκερ περιμένει δισέγγονο, ο Κιθ Ρίτσαρντς θα σβήσει 70 κεράκια στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά οι γερόλυκοι ή κατά πολλούς… «δεινόσαυροι» της ροκ ετοιμάζουν βαλίτσες για μία τουρνέ που θα τους πάει μέχρι τη μακρινή Αυστραλία.

«14 ON FIRE» έχουν βαφτίσει την περιοδεία τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 21 Φεβρουαρίου από το Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα συνεχιστεί στην Ασία. Οι Rolling Stones θα δώσουν 3 συναυλίες στο Τόκιο και μία στο Μακάο, πριν ταξιδέψουν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το θρυλικό συγκρότημα είχε γιορτάσει πέρυσι την 50η επέτειο με την περιοδεία «50 & Counting», χάρη στην οποία κέρδισαν το βραβείο για την καλύτερη Live μπάντα στα NME Awards, στο Λονδίνο.

Στη νέα περιοδεία τους, οι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Τσάρλι Γουάτς και Ρόνι Γουντ θα έχουν μαζί τους τον Μικ Τέιλορ, ο οποίος υπήρξε μέλος των Rolling Stones από το 1969 μέχρι το 1974.