X

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για ζωόφιλους

Η «cat tv» είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, γνωστής εταιρείας ηλεκτρονικών, που βοηθά τους ζωόφιλους να υιοθετήσουν μια γάτα, μέσω του διαδικτύου.

Ant1news


Μέσω live streaming οι ζωόφιλοι, ανά τον κόσμο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, στην «cat tv», την πασαρέλα των πανέξυπνων αιλουροειδών που ζητούν οικογένεια να τα φιλοξενήσει καθώς είναι ένοικοι σε κέντρο προστασίας ζώων.

Η σκηνή είναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια γυναίκα βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με εορταστικό διάκοσμο και γάτες, πολλές γάτες μερικές από τις οποίες φορούν πουλόβερ Χριστουγέννων.

Επί τρεις ημέρες, και για οκτώ ώρες καθημερινά, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν, σε live stream, την κυρία να κάθεται στο σαλόνι της παρέα με τις γάτες που κάνουν πασαρέλα ζητώντας υιοθεσία.

Μετά την παρουσίαση της γάτας η κυρία αναρτά μια κάρτα με την ερώτηση που ουσιαστικά απευθύνει το χαριτωμένο τετράποδο, «Μπορώ να έχω κι εγώ μια οικογένεια».



Όλες οι γάτες προέρχονται από κέντρο προστασίας στο Πορτ Ουάσιγκτον της Νέας Υόρκης, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διάσωσης άγριας ζωής στον κόσμο.