X

Η οργή της βασίλισσας Ελισάβετ για τα φιστίκια της

Έξαλλη έγινε η βασίλισσα της Βρετανίας όταν διαπίστωσε πως οι φρουροί των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ είχαν ρημάξει τα φιστίκια για τους καλεσμένους της.

Ant1news

Το απίστευτο περιστατικό περιγράφεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δημοσιογράφου Κλάιβ Γκούντμαν, το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο υποκλοπών της εφημερίδας News Of The World. Μπορεί η ταμπλόιντ του ομίλου Μέρντοχ να έκλεισε, αλλά ο φάκελος των υποκλοπών από δημοσιογράφους της εφημερίδας συνεχίζονται.

Το e-mail του δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της βασιλικής οικογενείας, περιγράφει το επεισόδιο που έλαβε χώρα το 2005 στα ανάκτορα, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να διαπιστώνει πως τα φιστίκια που είχε για τους καλεσμένους της, εξαφανίζονταν… και υπεύθυνοι ήταν οι άνδρες της βασιλικής φρουράς, που τσιμπολογούσαν κάθε τρεις και λίγο από τα μπολ.

«Στάλθηκε υπόμνημα σε όλους τους φρουρούς του παλατιού, με σαφές μήνυμα: Μακριά τα βρωμοδάχτυλα σας από τους ξηρούς καρπούς!», έγραφε στο μήνυμα του προς τους αρχισυντάκτες της News Of The World o Γκούντμαν.

Ορισμένες βρετανικές ταμπλόιντ αναρωτιούνται μάλιστα εάν οι φρουροί έπιναν εν ώρα υπηρεσίας και ήθελαν τους ξηρούς καρπούς για… συνοδεία.