X

Νέες βολές εναντίον Ιεραρχών από Κασιδιάρη

Συνεχίζεται ο σάλος στην Εκκλησία της Ελλάδος μετά τους ισχυρισμούς Μιχαλολιάκου για Μητροπολίτες που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή.

Ant1news

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε τη σκυτάλη από τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος και εκτόξευσε νέες βολές εναντίον Ιεραρχών.

Μιλώντας στα εγκαίνια νέου γραφείου της Χρυσής Αυγής, στην Κατερίνη, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι δεν είναι καθαροί όλοι οι Ιεράρχες και ότι εκείνοι πολιτικολογούν. Μάλιστα, παρέδωσε και μαθήματα στους Ιεράρχες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον είναι εμφανής η προσπάθεια εμψύχωσης των οπαδών της Χρυσής Αυγής, μέσω ανοίγματος περιφερειακών γραφείων. Στα συγκεκριμένα εγκαίνια, μάλιστα, έδωσαν το παρόν μόλις 200 άτομα, ενώ απουσίαζαν γνωστά στελέχη, όπως και η Ελένη Ζαρούλια.

Οι Μητροπολίτες που κάρφωσε ο Μιχαλολιάκος από χθες ήδη έχουν αρνηθεί την οποιαδήποτε συναλλαγή τους με τη Χρυσή Αυγή, ενώ σήμερα άλλοι Ιεράρχες όπως ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, Ιερόθεος, σήκωσαν το γάντι και έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τα χριστιανικά πιστεύω. Στην αντεπίθεση πέρασε και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.