X

Παρουσία Παπούλια η απονομή των βραβείων Μπότση

Η 30η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του ιδρύματος Μπότση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Ant1news

 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η τελετή απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση».

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον ΑΝΤ1 η βράβευση του διευθυντή ειδήσεων του σταθμού Ανδρέα Παναγόπουλου, ο οποίος διακρίθηκε για την επιστημονική του έρευνα σχετικά με τη διαδικτυακή ειδησεογραφία στην Ελλάδα.

«Το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα, τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Πάνος Καραγιάννης.

Τα βραβεία του Ιδρύματος απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στους Ρένα Κουβελιώτη, που εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», για τα αποκαλυπτικά και αποκλειστικά ρεπορτάζ στη διάρκεια τους έτους, Κώστα Αργυρό, για την προσέγγιση στην παρουσίαση της «Ευρώπης των 27» με σειρά τηλεοπτικών εκπομπών και στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ- Θ για το σύνολο της πολιτιστικής δράσης του, ως φορέας, αλλά και ως προσφορά των δημοσιογράφων.

Το βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης» δόθηκε στην Αντιγόνη Πανέλλη, για την αντικειμενική κάλυψη, επί δέκα χρόνια, των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή- ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Τιμητική διάκριση πήρε επίσης, ο Γεώργιος Γιαννήλος, για την επί 40 χρόνια ευδόκιμη υπηρεσία του ως συντάκτη και αρχισυντάκτη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.