X

Νέο σόου από τη Χρυσή Αυγή με διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες

Δωρεάν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες, όμως, μοίρασε και πάλι η Χρυσή Αυγή, κόντρα στο πνεύμα αλληλεγγύης των ημερών, που δεν κάνει διακρίσεις.

Ant1news



Με εμφανή αδιαφορία για το κλίμα των εορτών, η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε εκ νέου την απελπισία χιλιάδων πολιτών, στήνοντας για μία ακόμη φορά το δικό της σόου με διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε απέναντι από τα γραφεία του κόμματος στον Πειραιά, καθώς ο Δήμαρχος Πειραιά, τους απαγόρευσε να την πραγματοποιήσουν στο Δημοτικό Θέατρο, όπως αρχικά σχεδίαζαν, σημειώνοντας ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια όλων εκείνων που περνούν δύσκολες στιγμές.

«Οι πόλεις είναι εκείνες που στηρίζουν την κοινωνία και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, καθημερινά και με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η απόφαση του δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, να κλείσει το δρόμο στην πραγματοποίηση του συσσιτίου μίσους της «Χρυσής Αυγής» σε δημόσιο χώρο, βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και ο δήμος της Αθήνας τη στηρίζει», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων, χαιρετίζοντας την κίνηση του δημάρχου Πειραιά.