X

Στην χλίδα της Κουάλα Λουμπούρ παραμένει ο Μιχάλης Λιάπης

Τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην εξωτική Κουάλα Λουμπούρ συνεχίζει να απολαμβάνει ο Μιχάλης Λιάπης, φανερά… απτόητος από το σάλο που προκάλεσε η σύλληψή του με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο όχημα.

Ant1news



Εν αναμονή της δίκης του στις 30 Δεκεμβρίου και με φόντο τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πράξεις του προκειμένου να γλιτώσει φόρους, ο… συνταξιούχος κ. Λιάπης φαίνεται ότι προσπαθεί να θολώσει τα νερά, μετά και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν σε χαλαρές στιγμές σε χλιδάτο ξενοδοχείο της Μαλαισίας.

Χθες, σύμφωνα με υπάλληλο της υποδοχής στο πεντάστερο Sheraton Imperial, ο κ. Λιάπης είχε αποχωρήσει από το ξενοδοχείο εδώ και δύο ημέρες, όμως σήμερα ανατράπηκαν τα δεδομένα, καθώς σε νέα επικοινωνία του ΑΝΤ1 υπάλληλος της ρεσεψιόν, τη Δευτέρα, ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός έκανε σήμερα τσεκ-άουτ από το ξενοδοχείο.

Συνεχίζει, έτσι, να "αυτοτιμωρείται" στην χλίδα της Κουάλα Λουμπούρ, απ΄ όπου είναι και οι φωτoγραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα "Zougla", οι οποίες τον δείχνουν ανέμελο και χαμογελαστό να απολαμβάνει τις ημέρες των εορτών.

Ο κ. Λιάπης, πάντως, με τα 20 ακίνητα η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 5,5 εκατ. ευρώ, σε λίγες ημέρες θα κληθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για εκείνη την... υποχρέωση στις 30 Δεκεμβρίου.