X

Οι σέξι αθλήτριες του 2013

Σε λίγες μέρες το 2013 θα είναι παρελθόν και κάποιες αθλήτριες έμειναν χαραγμένες στο μυαλό του ανδρικού κοινού, με τις Σαράποβα, Ιβάνοβιτς και Τσιμπούλκοβα να κλέβουν την παράσταση.

Ant1news



Μία από τις πρωταγωνίστριες των σέξι αθλητριών είναι σίγουρα η Ρωσίδα τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.



Αντίπαλον δέος είναι η Σέρβα τενίστρια, Άννα Ιβάνοβιτς, η οποία με τις "καυτές" φωτογραφίσεις της, έχει ανέβασει στα ύψη τις μετοχές της.



Από την πρώτη στιγμή, όμως, ξεχωρίζει και το ταλέντο της τενίστριας Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα στα κορτ, καθώς με τις αέρινες εμφανίσεις της, τράβηξε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα.



Το ίδιο ισχύει και για την Ρωσίδα καλλονή, Ντάρια Κλισίνα, που αν και δεν κατάφερε να ανέβει το 2013 στο βάθρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο άλμα εις μήκος, πήρε «χρυσό» μετάλλιο στις καρδιές των ανδρών.



Φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, με την τερματοφύλακα των Ηνωμένων Πολιτειών, Χόουπ Σόλο, να είναι το νούμερο ένα και να αποτελεί το φύλακα-«άγγελο» της ομάδας.



Εξίσου εντυπωσιακή είναι επίσης η συμπαίκτριά της, Αλεξ Μόργκαν, με το καλλίγραμμο γυμνασμένο κορμί της να αποτελεί το μεγαλύτερο ατού της.



Πέραν του ποδοσφαίρου, πάντως, και το σερφ είναι ένα από τα λεγόμενα ανδρικά σπορ, μία ματιά, όμως, στην Αναστέιζια Άσλεϊ σίγουρα κάνει πολλούς να το... ξανασκεφτούν.