X

«Πάτησε» Ελλάδα ο Μιχάλης Λιάπης μετά τις χλιδάτες διακοπές

Στην Ελλάδα αφίχθη λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα ο Μιχάλης Λιάπης, βάζοντας πρόωρο τέλος στις χλιδάτες διακοπές του στην εξωτική Μαλαισία και στο θρίλερ των τελευταίων ωρών γύρω από την επιστροφή του. Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Ant1news



Του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Ο πρώην υπουργός πέρασε τελικά σήμερα τις πύλες του αεροδρομίου "Ελεύθεριος Βενιζέλος", επιστρέφοντας από τον τροπικό παράδεισο της Κουάλα Λουμπούρ,  όπου είχε καταφύγει λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή σύλληψή του.

Ο Μιχάλης Λιάπης φορώντας ένα μαύρο τζόκεϊ και ένα μαυρό αμάνικο μπουφάν επέστρεψε επί ελληνικού εδάφους περίπου στις 5:30 το απόγευμα με πτήση της Qatar Airways και κατά την άφιξη του από τον εξωτικό προορισμό, υποστήριξε ότι δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, για να ησυχάσει από το δράμα του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο πρώην υπουργός, πάντως, δεν απάντησε στον καταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε για το αρνητικό παράδειγμά του να φύγει από τη χώρα με προορισμό τον εξωτικό προορισμό της Μαλαισίας λίγες ώρες αφότου συνελήφθη να οδηγά με πλαστές πινακίδες, ανασφάλιστο όχημα και χωρίς δίπλωμα. Ανέφερε, ωστόσο, ότι έχει πληρώσει όλες του τις φορολογικές υποχρεώσεις και πως είναι καθ΄ όλα νόμιμος.

Αφού επιβιβάστηκε στο σπορ κάμπριο αυτοκίνητο, δεν δίστασε, μάλιστα, να κατεβάσει το παράθυρο και να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων. Ο Μιχάλης Λιάπης τα είπε... έξω από τα δόντια και η μπάλα πήρε ακόμη και τους εκπροσώπους του Τύπου. Δεν με αφήσατε να ηρεμήσω, είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ότι από το πλευρό του Μιχάλη Λιάπη απουσιαζε η συνοδός του στο ταξίδι της Μαλαισίας.

Με την επιστροφή του από την Κουάλα Λουμπούρ έβαλε τέλος στο απίστευτο θρίλερ που εξελισσόταν από το πρωί της Πέμπτης, καθώς φήμες τον έφεραν να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, την στιγμή που ουδείς από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν από χθες το πρωί στο αεροδρόμιο, μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι τον είδε να πατά επί ελληνικού εδάφους.

Ο πρώην υπουργός τερμάτισε έτσι αιφνιδιαστικά τις εξωτικές διακοπές του για τα Χριστούγεννα, καθώς σκόπευε αρχικά να επιστρέψει στις 2 Ιανουάριου, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 30 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η δίκη του.