X

Το «έστρωσε» στα χιονοδρομικά

Οι λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπορ στο χιόνι, αφού ο καιρός τους έκανε το χατίρι!

Ant1news

Τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το πρώτο φρέσκο χιόνι του 2014 και οι επισκέπτες ξεκίνησαν ήδη τις καταβάσεις σε λευκές πλαγιές, καθώς σε λειτουργία βρίσκονται δέκα χιονοδρομικά με 31 αναβατήρες, συνολικού μήκους 18.420 μέτρων.

Στο Καϊμακτσαλάν του νομού Πέλλας επικρατεί ηλιοφάνεια και λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες, εκτός κρέμασης, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας υπάρχει ομίχλη μέχρι τα 1.600 μέτρα και στη συνέχεια ηλιοφάνεια, ενώ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας μεταφέρθηκε με φορτηγά του δήμου μεγάλη ποσότητα χιονιού στη βάση όπου υπήρχαν προβλήματα.

Οι δρόμοι για τα χιονοδρομικά είναι ελεύθεροι, καθώς αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται μόνο για όσους κινούνται στο οδικό επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στα κομμάτια από Καστοριά- Φλώρινα, μέσω Βιτσίου, από το 18-28ο χιλιόμετρο και Φλώρινα- Καστοριά, μέσω Βιτσίου, από το 18 - 30ό χιλιόμετρο.