X

Η Βραζιλία θα πάρει το Μουντιάλ-Η Ελλάδα θα παραμείνει σε οικονομική κρίση

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ και αν θα καταφέρει η Ελλάδα να βγει από την κρίση, προβλέπει διάσημος Μεξικανός μάντης.

Ant1news

Τις προβλέψεις του για το νέο έτος έδωσε ο Αντόνιο Βάσκεζ, που έχει αυτοανακηρυχθεί ως «Μεγάλος νεκρομάντης» του Μεξικό.

Η γκάμα των προβλέψεών του είναι ευρεία, με θέματα οικονομικά, αλλά και αθλητικά. Ο Βάσκεζ λοιπόν-που από το 1960 κάνει δημοσίως τις προβλέψεις του-«βλέπει» ότι η Βραζιλία θα κατακτήσει το τρόπαιο του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά έκανε λόγο και για αναταραχή που θα προκληθεί από κατασκευαστικά λάθη στα στάδια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Ιδιαίτερη πρόβλεψη έκανε και για την εθνική ομάδα της χώρας του, σύμφωνα με την οποία, το Μεξικό θα νικήσει στον πρώτο αγώνα, θα χάσει στον δεύτερο-κόντρα στη Βραζιλία- και θα χάσει ή θα πάρει ισοπαλία στον τρίτο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελλάδα, όπου η οικονομική κρίση-σύμφωνα με τις προβλέψεις του-θα συνεχιστεί, αλλά ο τουρισμός θα έχει ανάκαμψη, και η χώρα μας θα δεχθεί βοήθεια από την Κίνα.

Η πρόβλεψή του και για την Ισπανία δεν ήταν όμως ιδιαίτερα ευοίωνη, αφού και εκεί η κρίση θα συνεχιστεί και η οικονομία θα είναι άθλια, όπως χαρακτηριστικά είπε.