X

Στο επίκεντρο στο Μεγάλο Χωριό και στο διαδίκτυο ο ξενώνας του Λιάπη

Πρώτο θέμα συζήτησης, στο Μεγάλο Χωριό, συνεχίζει να είναι το μυστήριο με τον ξενώνα- Λιάπη.

Ant1news



Του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

H αποκάλυψη όμως ότι ήταν οικογενειακό και όχι τουριστικό σαλέ τροφοδότησε νέο καταιγισμό σαρκαστικών σχολίων στο Twitter. Σχόλια, όπως «ένα ταμείο αρωγής για αυτούς που έχουν πληγεί από καταλάθος βίλες από τις θείες τους» και «της θειάς σου η επιδότηση», κυριαρχούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας κάτοικος του Μεγάλου Χωριού δεν θυμάται το παλιό αρχοντικό του Μιχάλη Λιάπη, που βρίσκεται μια ανάσα από την κεντρική πλατεία του χωριού, ως ξενώνα. Αν και ιδιοκτήτρια η θεία ενός πρώην υπουργού, η οποία βέβαια δεν έμενε μόνιμα στο χωριό ούτε καν τη χειμερινή σεζόν, κανείς δεν ήξερε ότι λειτούργησε για παραπάνω από μια 7ετία ως τουριστικό κατάλυμα. Όμως η οικογένεια Λιάπη επιμένει ότι υπάρχουν τα παραστατικά που αποδεικνύουν την λειτουργία του.

Στην κοινότητα του twitter, ωστόσο, έχουν απαντήσεις για όλα τα καυτά ερωτήματα, ενώ προβλέπουν και εξελίξεις. «Έκλεισε ο ξενώνας του Λιάπη, αντιμετώπισε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, και μετά που λεφτά για ασφάλεια και σήμα αυτοκινήτου», «φήμες ότι μετά το νέο δράμα με το εξοχικό ο Μισέλ σκέφτεται να πάει διακοπές στη Χαβάη», είναι ορισμένα από τα σαρκαστικά σχόλια στο twitter.

Παρά τις παρεμβάσεις των συγγενών του, όλοι περιμένουν να ακούσουν και την απάντηση του πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη.