X

Η προσφορά του Μπραντ Πιτ στους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα

Ο διάσημος ηθοποιός θα αποκαταστήσει τις ζημιές στα σπίτια που έχτισε για τους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη.

Ant1news

Αποφασισμένος να μην αφήσει να πάνε χαμένα τα «πράσινα» σπίτια που έχτισε στη Νέα Ορλεάνη για τους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα είναι ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ.

Μέσα σε διάστημα 3-5 ετών, τα οικολογικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους, παρουσίασαν σημαντική φθορά εξαιτίας της αυξημένης υγρασίας στην περιοχή. Όταν ενημερώθηκε ο Μπραντ Πιτ, διαβεβαίωσε πως θα φροντίσει να αποκαταστήσει τις ζημιές, ενώ φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε αγωγή κατά της κατασκευαστικής εταιρείας.

Το ίδρυμα «Make it right», στο οποίο είναι επικεφαλής ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ, σχεδιάζει να ανεγείρει συνολικά 150 σπίτια στην περιοχή της Νέας Ορλεάνης. Πολλοί από τους κατοίκους που έχασαν τα πάντα από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα πριν από οκτώ χρόνια, χαρακτηρίζουν «Άγιο» τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, ορισμένοι εκφράζουν ανησυχία για την ασφάλεια τους, λόγω του ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο φράγμα.

Υπάρχουν τέλος και εκείνοι που διαφωνούν με την αρχιτεκτονική, η οποία διαφέρει από την παραδοσιακή της Νέας Ορλεάνης. Αυτά, βέβαια, είναι «ψιλά γράμματα» για τις οικογένειες που αναζητούν απεγνωσμένα ένα σπίτι για να μείνουν.