X

«Πράσινος» ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στη Λεωφόρο.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

«Πράσινος» και με τη βούλα είναι ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο 33χρονος Κροάτης διεθνής επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με συνολικές απολαβές 600 χιλιάδες ευρώ.

Την Τετάρτη έκανε την πρώτη του προπόνηση, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί, αφού βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γάμπα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Ιανουαρίου στο ματς με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο. Ο Πέτριτς διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο 33, η απόκτηση του θα ανακοινωθεί επίσημα την Πέμπτη για διαδικαστικούς λόγους και την ίδια μέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στη Λεωφόρο.

Ασφαλώς πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό που ενισχύει την επιθετική του γραμμή με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που έχει τεράστιο κίνητρο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Πέτριτς θέλει μέσω του Παναθηναϊκού να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Κροατίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.