X

Πάρτι για τα 50 χρόνια Sports Illustrated

Μισό αιώνα ζωής γιόρτασε το δημοφιλές περιοδικό Sports Illustrated σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Χόλιγουντ, όπου έδωσαν το παρόν ορισμένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο.

Ant1news

Όταν μαζεύονται σε ένα πάρτι η Heidi Klum, η Tyra Banks, η Cheryl Tiegs και η Christie Brinkley, ο υδράργυρος ανεβαίνει σε επίπεδα καύσωνα…

Στο Dolby Theater του Χόλιγουντ, το Sports Illustrated γιόρτασε τα 50 χρόνια ζωής τoυ και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ που φωτογραφήθηκαν με μαγιό για το δημοφιλές περιοδικό ήταν εκεί.

Οικοδέσποινα ήταν η Heidi Klum, η οποία αναπολούσε τις ημέρες που ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. «Είχα πάντα καμπύλες και δε χωρούσα εύκολα σε τέτοια μαγιό, αλλά ήμουν ενθουσιασμένη όταν έκανα το casting και μου είπαν για τη φωτογράφηση στις Μαλδίβες», δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Από την πλευρά της η Tyra Banks εξέφρασε την υπερηφάνεια της για το γεγονός ότι ήταν η πρώτη αφροαμερικανή που πόζαρε για το εξώφυλλο του Sports Illustrated το 1996. «Θυμάμαι ακόμα εκείνο το τηλεφώνημα που με ενημέρωσαν πως θα είμαι στο εξώφυλλο», είπε.

Το πολυαναμενόμενο πανηγυρικό τεύχος του Sports Illustrated για τα 50 χρόνια θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου.