X

Κέιτ Μπλάνσετ: Προτιμώ να είμαι με τα παιδιά μου από το να φιλώ τον Μπραντ Πιτ

Ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος δηλώνει η 44χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός, τονίζοντας πως τίποτα δε συγκρίνεται με την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού της.

Ant1news

Η 44χρονη ηθοποιός έχει τρεις γιους από το γάμο της με τον Άντριου Άπτον και δηλώνει υπερήφανη για την οικογένειά της. Όπως λέει, μπορεί να ευχαριστιέται τα γυρίσματα των ταινιών και την καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, αλλά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με τις στιγμές που περνά κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Το μεγαλύτερο προνόμιο στη δουλειά μου είναι να “ζω” τις ζωές άλλων… Ωστόσο, είμαι σύζυγος η ίδια και μητέρα», δηλώνει στην ιταλική εφημερίδα Corriere dela Serra.

«Καμία ενασχόληση δε μπορεί να συγκριθεί με τις υπέροχες στιγμές που περνώ μαζί με τους τρεις γιους μου. Έχω τέσσερεις άνδρες στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου  του συζύγου μου και με γεμίζει αφάνταστα. Είναι πιο συναρπαστικό από το να φιλώ τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ή τον Μπραντ Πιτ», λέει χαρακτηριστικά.

Η Κέιτ Μπλάνσετ κέρδισε πριν από λίγες ημέρες τη Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της στη «Θλιμμένη Τζασμίν». Παρά το γεγονός ότι έχει 90 διακρίσεις στην καριέρα της, αποκαλύπτει πως το να γίνει ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη της επιλογή.

Όταν ήταν μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική. «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ένιωθα εγκαταλελειμμένη. Μου άρεσε να διαβάζω και να ακούω μουσική. Ο Νικ Κέιβ ήταν το είδωλο μου και θυμάμαι ότι ονειρευόμουν πως θα γίνω ροκ σταρ όταν μεγαλώσω, για να νικήσω τη μελαγχολία», αναφέρει.