X

Τον «εγκέφαλο» της απαγωγής Καραμολέγκου αναζητούν οι αρχές

Πολλά αποτυπώματα εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο σπίτι όπου κρατούνταν όμηρος ο αρτοβιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος.

Ant1news



Τον εφιάλτη που έζησε κλειδωμένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου των απαγωγέων του, περιέγραψε ο αρτοβιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος. 

Ο αρτοβιομήχανος οδήγησε τους αστυνομικούς στο κρησφύγετο στην Κερατέα, όπου κρατήθηκε όμηρος, ενώ έγινε και αναπαράσταση της απαγωγής στο σημείο, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης. 

Ο Μανώλης Καραμολέγκος με τεράστια ψυχραιμία κατάφερε να πείσει τον 37χρονο Μολδαβό που τον κρατούσε να παραδοθεί στις αρχές, κάνοντας τον να πιστεύει ότι είναι σε αστυνομικό κλοιό και ότι θα αντιμετωπίσει βαριά τιμωρία.

Οι αστυνομικοί μιλούν για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση από ερασιτέχνες δράστες και αναζητούν τον εγκέφαλο της απαγωγής που πιστεύουν  ότι είναι ελληνικής καταγωγής, έναν Αλβανό που ήταν το δεύτερο άτομο μέσα στο κλεμμένο ταξί και μία γυναίκα που είχε περιφερειακό ρόλο στην ιστορία.

Οι δύο απαγωγείς που έχουν ήδη συλληφθεί οδηγήθηκαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην εισαγγελία και τους ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Μανώλης Καραμολέγκος με  μια λιτή ανακοίνωση περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά την σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας του.