X

Συνεχίζονται οι έρευνες για την απαγωγή Καραμολέγκου

Για τις δύσκολες ώρες που έζησε στα χέρια των απαγωγέων μίλησε ο Μανώλης Καραμολέγκος, ενώ συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για την απαγωγή του.

Ant1news

Συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του για την περιπέτειά του, ο Μανώλης Καραμολέγκος, ο οποίος μίλησε δημόσια για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία 24ωρα. Ωστόσο ο επιχειρηματίας απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, σε μια προσπάθεια να μην παρεμποδίσει τις έρευνες των αρχών που συνεχίζονται για την υπόθεσή του.

Η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα αρκετών ατόμων που βρέθηκαν μέσα στο ερημικό κρησφύγετο των απαγωγέων στην Κερατέα, και εντόπισε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος κατέθεσε ότι νοίκιασε τη μονοκατοικία έναντι 100 ευρώ για 3 ημέρες στον Μολδαβό που συνελήφθη να οδηγεί το κλεμμένο ταξί. Μέχρι στιγμής, ο Αλβανός συνεργός των απαγωγέων παραμένει καταζητούμενος.

Οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή και ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα. 

Ο εισαγγελέας τούς άσκησε βαριά ποινική δίωξη για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοφορία.