X

Madalina Ghenea: «Συνδυασμός» Μόνικα Μπελούτσι και Σοφία Λόρεν

Η Ρουμάνα καλλονή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ, το οποίο υποστηρίζει πως συνδυάζει την ομορφιά Μπελούτσι και Λόρεν.

Ant1news

Γεννήθηκε στη Σλάτινα της Ρουμανίας τον Αύγουστο του 1988, αλλά κάνει καριέρα στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η 25χρονη Madalina Ghenea έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά και πρόσφατα πόζαρε στο εξώφυλλο του GQ, που γράφει τη «μαθηματική φόρμουλα»: Belluci+Loren=Madalina Ghenea

Άσχετα, αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί, οφείλει να παραδεχθεί πως η Ρουμάνα έχει όλα τα προσόντα να κάνει μία λαμπρή καριέρα!


Τα κουτσομπολιά λένε πως έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού Μάικλ Φασμπέντερ. Μέχρι πέρυσι ήταν στο πλευρό του Τζέραρντ Μπάτλερ, ενώ στο παρελθόν έχει συνδεθεί και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η ίδια λατρεύει τα ζώα και την κλασική μουσική, ενώ αποκαλύπτει πως στα ενδιαφέροντα της είναι ο μυστικισμός και η αριθμολογία. Μιλάει άψογα τρεις γλώσσες: Ρουμανικά, Ιταλικά και Αγγλικά.

Η Madalina είναι ακτιβίστρια και μέλος της οργάνωσης «Καλλιτέχνες για την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη». Έχει ενισχύσει οικονομικά την ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά της, όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Δείτε την Madalina Ghenea σε διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων: