X

Νεροτσουλήθρα ψηλότερη από τους καταρράκτες του Νιαγάρα!

Έχει μεγαλύτερο ύψος από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, είναι τρομακτική και προκαλεί ίλιγγο! Ο λόγος για τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Κάνσας.

Ant1news

«Είσαι τρελός;». Με αυτό το μήνυμα προωθείται η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου και όχι άδικα. Ονομάζεται "Verruckt" που σημαίνει τρελός στα γερμανικά, είναι ψηλότερη από τους καταρράκτες του Νιαγάρα και από το Άγαλμα της Ελευθερίας, ενώ έχει δύο φορές μεγαλύτερο ύψος από το υψηλότερο κύμα που έχει... δαμαστεί από σέρφερ.

Ισοδυναμεί με ένα κτίριο 17 ορόφων και σίγουρα απευθύνεται στους άκρως τολμηρούς. Για να φτάσει κανείς στην κορυφή της θα πρέπει να ανέβει 264 σκαλιά και μετά αν δεν το μετανιώσει, μπορεί παρέα με άλλα τρία άτομα να πέσει από το ιλιγγιώδες ύψος της, με την ταχύτητα της πτώσης να εκτιμάται ότι θα ξεπερνάει τα 100χλμ/ώρα.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πόσα ακριβώς μέτρα ύψος θα έχει, ωστόσο οι κατασκευαστές της υπόσχονται ότι θα είναι η υψηλότερη του κόσμου, ξεπερνώντας την νεροτσουλήθρα "Insano" της Βραζιλιας, που έχει ύψος 41 μέτρων.

Η νεροτσουλήθρα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της τον Μάιο του 2014 και οι κατασκευαστές της κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο στο διαδίκτυο που πραγματικά κόβει την ανάσα.