X

Dancing with the stars: Έφυγε η Συνατσάκη, ποιοι πάνε στον ημιτελικό

Ποια ζευγάρια κέρδισαν μια θέση στον ημιτελικό του Dancing with the stars, μετά το 13 live που ήταν γεμάτο εκπλήξεις.

Ant1news

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν ακόμη ένα live του Dancing with the stars, καθώς εκτός από τις.... καθιερωμένες χορογραφίες, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αναδείξουν τα ταλέντα τους και σε χορευτικά… τρίο, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό του Show!

Προτεινόμενες για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν η Κατερίνα Στικούδη και η Μαίρη Συνατσάκη με το κοινό να δείχνει την προτίμησή του στην όμορφη τραγουδίστρια για να συνεχίσει στον ημιτελικό του σόου χορού. Εκτός από την Κατερίνα Στικούδη, την επόμενη Κυριακή θα απολαύσουμε και τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Κλέλια Πανταζή, που κέρδισαν θέση στον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Στικούδη κατέπληξε τα πλήθη με την «εκρηκτική» χορογραφία της στη σάμπα, παρέα με την Ευαγγελία Αραβανή και τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση, κερδίζοντας τέσσερα δεκάρια από τους κριτές, που δεν έκρυψαν ότι μαγεύτηκαν από το θέαμα.

Τέσσερα δεκάρια απέσπασε και η Κλέλια Πανταζή στην δεύτερη χορογραφία της, το αργεντίνικο τάνγκο στην… τρίο έκδοσή του, αφού είχε δύο παρτενέρ, τον Άλεξ Κάβδα και τον Παύλο Μανογιαννάκη. Νωρίτερα, η Κλέλια και ο Παύλος είχαν χορέψει κουίκστεπ, αποσπώντας για άλλη μια φορά θετικά σχόλια.

Την εκπληκτική πρόοδο του Ησαΐα Ματιάμπα επεσήμαναν για άλλη μια φορά οι κριτές και για τις δύο χορογραφίες του τραγουδιστή, καθώς ήταν πολύ καλός τόσο στο βαλς που χόρεψε με την παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη, όσο και στο μάμπο σε… τρίο με την Λάουρα Νάργες.

Η Μαίρη Συνατσάκη, απέσπασε εκπληκτικά σχόλια από τους κριτές, και για τις δύο χορογραφίες της, τόσο το κουίκστεπ, όσο και τη σάμπα που χόρεψε με τον παρτενέρ της Γιούρι και τον Ηλία Βρεττό.

Άφωνους άφησαν με τις χορευτικές επιδόσεις τους και οι δύο καλεσμένοι του show, ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama, καθώς και η τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.