X

Έκπληξη με Μπιγιονσέ και Μαντόνα στα Γκράμι;

Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει ζωντανά στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων, ενώ υπάρχουν φήμες πως το παρόν θα δώσει και η Μαντόνα!

Ant1news

Λίγα 24ωρα απομένουν για τη μεγάλη βραδιά των Γκράμι στο Λος Άντζελες, αλλά οι εκπλήξεις για τα όσα θα δούμε συνεχίζονται.

Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει για πρώτη φορά σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην τελετή απονομής θα τραγουδήσει και ο σύζυγος της Μπιγιονσέ, ο ράπερ Jay Z. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα κάνουν ντουέτο.

Το μεγάλο ερωτηματικό και πιθανώς «ο άσος που κρατάνε κρυμμένο στο μανίκι τους» οι διοργανωτές είναι αν η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, δώσει ξεχωριστή λάμψη στην τελετή, ερμηνεύοντας κάποιες από τις επιτυχίες της.

Κατά την 56η τελετή απονομής των Γκράμι, Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ θα τιμηθούν για την πολυετή προσφορά των Μπιτλς στη μουσική. Μεταξύ των υπολοίπων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν είναι η Τέιλορ Σουίφτ, η Κέιτι Πέρι, ο Στίβι Γουόντερ, οι Metallica και οι Daft Punk.