X

Ποσό-μαμούθ για να παντρέψει την ομοφυλόφιλη κόρη του

Αμύθητο ποσό προσφέρει δισεκατομμυριούχος πατέρας σε όποιον καταφέρει να αλλάξει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της κόρης του.

Ant1news



Γη και ύδωρ προσφέρει ένας κροίσος από το Χονγκ Κονγκ που δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η κόρη του είναι λεσβία.

Ο Κινέζος Cecil Chao τον Σεπτέμβριο του 2012 αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, ανακοινώνοντας ότι προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άντρα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της κόρης του.

Ωστόσο, από τότε κανείς από τους είκοσι χιλιάδες «καρδιοκατακτητές» που εμφανίστηκαν δεν τα κατάφερε και έτσι ο μεγιστάνας-πατέρας, που δεν το βάζει κάτω, αποφάσισε να επανέλθει.

Με συνέντευξή του στους Financial Times ο Chao δεσμεύτηκε ότι θα χαρίσει μία παραμυθένια ζωή σε όποιον άντρα καταφέρει να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του και αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό της προφοράς του και πλέον τον «τυχερό γαμπρό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια.

Η κόρη του από τη μεριά της είχε μιλήσει για την απόφαση του πατέρα της να «δωροδοκήσει» κάποιον άντρα για να την παντρευτεί, λέγοντας: «Όσα λεφτά και να δώσει ο πατέρας μου δεν θα με κάνουν να βρω κάποιον άντρα γοητευτικό. Έχω ήδη σύζυγο, τη γυναίκα μου. Πάντως μπαμπά σε ευχαριστώ κι εγώ σ' αγαπώ».