X

Κατερίνα Στικούδη και Ησαΐας Ματιάμπα στον τελικό του DWTS 4

Τα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό, η sexy εμφάνιση της Δούκισσας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου που έκοψε την ανάσα ως Lara kroft και η Καίτη Γαρμπή που εξέπληξε με τις χορευτικές της επιδόσεις.

Ant1news

 

Κατερίνα Στικούδη και Ησαΐας Ματιάμπα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του νικητή στον τελικό του  Dancing With the Stars, την επόμενη Κυριακή, αφού με τις εμφανίσεις τους στον ημιτελικό κέρδισαν κοινό και κριτική επιτροπή!

Οι δύο διαγωνιζόμενοι είχαν εξαιρετικές επιδόσεις κυρίως στις σόλο χορογραφίες τους, με τον Ησαΐα Ματιάμπα να συγκινεί και τους τέσσερις κριτές οι οποίοι τον βαθμολόγησαν με άριστα, ενώ και η Κατερίνα Στικούδη "καυτή" για άλλη μια φορά, χόρεψε σάλσα και "μάγεψε" τα πλήθη.

Εξαιρετική ήταν και η Κλέλια Πανταζή, η οποία όμως αρκέστηκε στην τρίτη θέση, καθώς δεν τα κατάφερε ως τον τελικό.

Το φαντασμαγορικό σόου είχε και εκπλήξεις: Την Καίτη Γαρμπή να τραγουδά τις νέες της επιτυχίες, αλλά κυρίως να χορεύει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μας θυμίζει γιατί είχε αναδειχθεί νικήτρια στο σόου πέρυσι, αφού υποδυόμενη την Lara Kroft έκοψε την ανάσα όσων παρακολούθησαν τη χορογραφία της.



Την παράσταση έκλεψε και η Δούκισσα Νομικού, με την εμφάνισή της καθώς για άλλη μια φορά ήταν εκθαμβωτική!

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής και στη "μάχη" ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Ησαΐα...

Μέχρι τότε, απολαύστε ένα... αποκαλυπτικό βίντεο με το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στη διάρκεια του δημοφιλούς σόου