X

«Επεισοδιακός» ο αρραβώνας του γιου του Παπανδρέου στην Κρήτη

Όλο το παρασκήνιο του επεισοδιακού αρραβώνα του Αντρίκου Παπανδρέου στην Κρήτη. Ποιος απουσίαζε από το σημαντικό γεγονός.

Ant1news

Με γλέντι σε ταβέρνα στο Κουτουλουφάρι επισφραγίστηκε ο… επεισοδιακός αρραβώνας του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Αντρίκου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Πωλίνα Πατραμάνη.

Τα αρχικά σχέδια ήταν ο αρραβώνας να γίνει σε ένα μικρό παραδοσιακό ταβερνάκι στης Χερσονήσου, όμως η έκταση που πήρε το γεγονός και η άφιξη πολλών παπαράτσι στην περιοχή, έβαλαν σε εφαρμογή το… plan b, προκειμένου να κρατηθούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και οι κάμερες.

Οι λιγοστοί καλεσμένοι ξαφνικά και υπό άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκαν σε σπίτι στην Πάνω Χερσόνησο, όπου με άκρα μυστικότητα τελικά αρραβωνιάστηκαν ο Αντρίκος Παπαδρέου με την Πωλίνα Πατραμάνη,  ενώ ακολούθησε γλέντι με λιγοστούς καλεσμένους σε ταβέρνα στο χωριό Κουτουλουφάρι.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να είναι απόλυτα χαρούμενος κι ικανοποιημένος, ενώ χόρεψε και ... καρσιλαμά! Οι καλεσμένοι της νύφης έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο  χαρακτήρισαν άνθρωπο ευδιάθετο και προσιτό. Το μενού στο γλέντι ήταν καθαρά κρητικό με παραδοσιακά μόνο εδέσματα.

Μεγάλος απών από τον αρραβώνα και το γλέντι ο βιολογικός πατέρας της νύφης, ο οποίος είχε ζητήσει να παραβρεθεί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το περιβάλλον της Πωλίνας Πατραμάνη, ζήτησε από τον βιολογικό της πατέρα να μην παραβρεθεί ούτε στο γλέντι, αλλά ούτε και στον αρραβώνα.