X

Άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς μεσάζοντες

Γεγονός είναι το πρώτο σούπερ μάρκετ από αγρότες στον Άγιο Στέφανο χωρίς μεσάζοντες και για on line παραγγελίες.

Ant1news

Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς μεσάζοντες, τόσο με νωπά όσο και τυποποιημένα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές και το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε θετικά αφού πολλοί ήταν αυτοί που το επισκέφθηκαν.

Το πρωτότυπο εγχείρημα, για τα ελληνικά δεδομένα, με την ονομασία «Δημοκρατία των αγροτών» (ή Farmers Republic) λειτουργεί στον Άγιο Στέφανο και στόχο έχει να καταργηθούν οι μεσάζοντες που έχουν κατηγορηθεί για την αυξημένη τιμή των προϊόντων.

Αγρότες απ’ όλη την Ελλάδα είχαν στήσει τους πάγκους τους στην τεράστια αίθουσα 1.200 τμ και οι επισκέπτες-καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 400 διαφορετικά προϊόντα, το 80% των οποίων είναι βιολογικά πιστοποιημένα. Η πρώτη ημέρα λειτουργίας πήγε καλά πέρα από κάθε προσδοκία, με τους ιθύνοντες του “Farmers Republic” να δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, αλλά και από την κίνηση της αγοράς εντός του στεγασμένου χώρου. Οι τιμές σε σχέση με τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ είναι πεσμένες από 20 έως 40%.